100 Χρόνια Παναιτωλικός και οι μέρες κυλούν και φυσικά πλησιάζει ο ιστορικός αγώνας Παλαιμάχων με τον Π.Α.Ο.Κ. στο Γήπεδο της Προυσιωτίσσης την 28η Μαρτίου και ώρα 17:00.
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας, το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 17.00, στο Γήπεδο του Παναιτωλικού θα διεξαχθεί αγώνας Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και Π.Α.Ο.Κ.
Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία θα δώσουν το παρών και θα αγωνιστούν σημαντικοί Ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα των δύο ομάδων, που έχουν κοινό έτος ίδρυσης το 1926.
Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα τιμήσει τον «Μεγαλέξανδρο» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΔΑ.
Επίσης τον μεγαλύτερο σε ηλικία εν ζωή Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας, τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΤΡΩΤΣΟ.
Θα τιμηθούν Αιτωλοακαρνάνες Ποδοσφαιριστές που άρχισαν την καριέρα τους από τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και αγωνίστηκαν στη συνέχεια στην Εθνική Ελλάδας:
Διονύσης Τσάμης
Πέτρος Μίχος
Στράτος Αποστολάκης
Χρήστος Βασιλείου
Φίλιππος Δάρλας
Μιχάλης Μπακάκης
Διοργάνωση: Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Διαβάστε επίσης: Stoiximan Super League 1 Play Outs: Ο Παναιτωλικός ξεκινά και τελειώνει στο Γήπεδο της Προυσιωτίσσης!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Super League – Παναιτωλικός: Μία ισοπαλία και δύο ήττες για τις Ομάδες Υποδομών
Stoiximan SL1 Play Outs – Σεμπάστιαν Λέτο: «Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο»
Stoiximan SL1 Play Outs – Γιάννης Αναστασίου: «Στην έδρα μας το επόμενο Σάββατο θα είναι άλλο το παιχνίδι»