Για δεύτερη συνεχή χρονιά δόθηκε το χρηματικό βραβείο των 1000 ευρώ σε μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου που πέτυχε την εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό τμήμα Πανεπιστημίου με τον μεγαλύτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης.
- Εφέτος, το βραβείο δόθηκε στη μαθήτρια Σαρδέλη Αικατερίνη (Α.Π.Θ. Παιδαγωγικό τμήμα και πέρυσι στην μαθήτρια Κασσάρα Αναστασία (Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ελληνικού Πανεπιστήμιου).
Το έπαθλο αυτό χορηγείται από δωρητή, ο οποίος δεν δημοσιοποιεί το όνομά του.
Η Σχολική κοινότητα του 1ου Λυκείου Αγρινίου δέχεται με συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση το βραβείο, συγχαίρει τις μαθήτριές του και τους εύχεται λαμπρό μέλλον στις σπουδές τους και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Κυρίως συγχαίρει και ευχαριστεί τον ανώνυμο δωρητή, ο οποίος αθόρυβα, ταπεινά, και με ποιότητα Ανθρώπου, επιχαίρει τους μαθητές και διδάσκει με την πράξη του ήθος, αποδίδοντας τιμή στο επάγγελμα του δασκάλου.







Σχετικά Άρθρα
Ο Καιρός (22/04): Συννεφιά και ασθενείς βροχοπτώσεις στο Αγρίνιο, έως 23 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Κλεισούρα Ι.Π. Μεσολογγίου: Όχημα παρέσυρε γυναίκα, μεταφέρθηκε με Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο Αγρινίου
Αγρίνιο: Ανήλικη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο