25η Μαρτίου 2026 και στο Αγρίνιο τελέστηκε λίγο μετά τις 11:30 επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στην Πλατεία «Μαρίας Δημάδη» παρουσία πλήθους κόσμου.
Αρχικά, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους προγόνους μας μου θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την εθνική μας ανεξαρτησία.
Στη συνέχεια στεφάνια κατέθεσαν τα νιάτα του τόπου: μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων ενώ εκπροσωπήθηκαν και τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της πόλης.
Συγκινητική για ακόμα μια φορά η παρουσία της Φιλαρμονικής υπό τον Βασίλη Κονίδα που δίνει ξεχωριστό τόνο στις επετειακές εκδηλώσεις.
Είχε προηγηθεί κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων Ανδρέα Τσικνιά (από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου) και Νικολάου Παναγιώτου (από το 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου).









































Διαβάστε επίσης: Μητρόπολη Αγρινίου: Δοξολογία για την 25η Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγιασμός – Γιώργος Παπαναστασίου: «Το Σχολείο συμβάλλει στη διαμόρφωση της κοινωνίας του αύριο»
Τραγωδία στη Γαβαλού Αγρινίου: Άνδρας άνω των 50 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του
Μανούσος Φαρμάκης: Νεκρός στο Αγρίνιο ο 32χρονος αδερφός της Όλγας και της Γωγώς