Ανάρτηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη
- Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενισχύει, ανανεώνει και εκσυγχρονίζει τον στόλο οχημάτων της, με την απόσυρση 24 παλαιών και την απόκτηση 32 νέων.
Σήμερα, παραλάβαμε τα 10 πρώτα οχήματα που αποκτήθηκαν με τη μέθοδο του operational leasing και θα διατεθούν για τις ανάγκες των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολιτικής Προστασίας, ενώ έπεται η άφιξη των υπολοίπων 22 οχημάτων.
Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η δύναμη της Περιφέρειας και παράλληλα, εξοικονομούμε πολλά χρήματα από τις κοστοβόρες συντηρήσεις και επισκευές των παλαιών οχημάτων αλλά και τις αγορές καυσίμων, ενώ συμβάλλουμε και στην μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας των νέων οχημάτων.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλάζει κάθε μέρα!













Σχετικά Άρθρα
Τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας: Εγκλωβισμός επιβατών μετά από εκτροπή οχήματος
Τροχαίο στο Αγρίνιο: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σε διασταύρωση της Μεγάλης Χώρας
Λούτσα: Προθεσμία για να απολογηθεί ο 29χρονος που αφαίρεσε τη ζωή του 24χρονου Σωτήρη από τη Μακρυνεία