Ορίστηκαν για την Εκλογική Περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας, τα Εκλογικά Τμήματα, τα καταστήματα ψηφοφορίας καθώς και η κατανομή των ψηφοφόρων, για τις γενικές βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, 21ης Μαΐου 2023.
- Τα Εκλογικά Τμήματα δόθηκαν στη δημοσιότητα με τη μορφή προκήρυξης της Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρίας Σαλμά.
Στο σύνολο τους τα Εκλογικά Τμήματα ανέρχονται στα 554 και έχουν κατανεμηθεί με αλφαβητική σειρά, με βάση τον Δήμο και την Δημοτική Ενότητα.
Για τον Δήμο Αγρινίου καθορίστηκαν 207 εκλογικά τμήματα.
Δείτε αναλυτικά:







Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Πιστιόλας περί εκβιασμού εργαζόμενης για το ψηφοδέλτιο: «Η συκοφαντία κατέρρευσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο»
Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο την αγωνία των Κτηνοτρόφων για την Ευλογιά»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»