«Η αρχή μια νέας εποχής» έγραψε ο Σόλων Ανδρεόπουλος για την οικογένεια του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου. Ξεκίνησε να χτίζεται το νέο μας σπίτι! Με το καλό, για τους μαθητές μας, την γειτονιά μας, την πόλη μας!, αναφέρει η ανάρτηση του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του νέου κτιρίου του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Το σχολείο, προϋπολογισμού 3.030.303 €. από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», θα ανεγερθεί στην περιοχή πλησίον του ρέματος Λυκοραχίτη (περιοχή ΕΛΕΠΑΠ ).
Το έργο προβλέπει την ανέγερση κτιρίου σύγχρονων προδιαγραφών με υπόγειο, ισόγειο και Α’ όροφο το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ, γήπεδα άθλησης, ράμπες εισόδου, θέσεις στάθμευσης και χώρους πρασίνου.
Επιπρόσθετα, θα κατασκευαστεί εξωτερική σκάλα και ράμπα για την άνοδο στον Α’ όροφο της οικοδομής. Για την είσοδο στο κτίριο θα τοποθετηθούν ειδικές ράμπες για ΑμεΑ.
Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες για την ανέγερση του νέου κτιρίου του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου:
















Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Έως τον Ιούνιο του 2028 υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Χρήστος Εσκετζής: Από τη Stoiximan SL1 και τον Παναιτωλικό, στη Superbet League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας!
Σ.Ε.Ε.Δ.Α. – Σωκράτης Κωστίκογλου: Ανησυχία ενόψει Χειμώνα, καθημερινή η πτώση του τζίρου