Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. διοργανώνει την Τετάρτη, 26 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Μεσολόγγι για το συνταξιοδοτικό, κεντρικός ομιλητής ο Διονύσης Τεμπονέρας.
Πιο αναλυτικά:
Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει την Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2025 στις 18:00 στο Μεσολόγγι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου (Σταυροπούλου 31) εκδήλωση με θέμα «Συνταξιοδοτικό» με ομιλητή τον Εργατολόγο Διονύση Τεμπονέρα.
Μετά το πέρας της ομιλίας θα τεθούν ερωτήσεις από τους ενδιαφερόμενους.
«Καλούμε όλους τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους να ενημερώσουν τα μέλη τους και τους εργαζόμενους να παραβρεθούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, προκειμένου να ενημερωθούν για ζητήματα που τους αφορούν άμεσα», αναφέρουν η Πρόεδρος Βάσω Νταουσάνη και ο Γραμματέας Δημήτρης Φραγκούλης.
Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: Υποδοχή της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Αρμενιώτισσας
Πηγή: Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Μεσολόγγι: Ο Διονύσης Τεμπονέρας στις 26 Μαρτίου για το συνταξιοδοτικό







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – 21η Αγωνιστική: Ο Μεσολογγίτης Φούντας και ο… Αγρινιώτης Ματσάν διεκδικούν τίτλο!
Super League Κ15: Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 1-4 από τον Ολυμπιακό στο Emileon
Γιάννης Βασιλείου: «Παρεμβάσεις στη Σαργιάδα για τη βελτίωση και την αποκατάσταση της καθίζησης»