Ο Αερολιμένας Ακτίου στο επίκεντρο της ΕΛ.ΑΣ. καθώς το απόγευμα της 17ης Ιουλίου 2026 ένας ανήλικος με κλεμμένη ταυτότητα και επιχείρησε να ταξιδέψει στο… Μιλάνο!
Κατά τον έλεγχο, ο ανήλικος επέδειξε δελτίο ταυτότητας αλλοδαπών αρχών, το οποίο, όπως προέκυψε από την έρευνα στις σχετικές βάσεις δεδομένων, ήταν καταχωρημένο ως κλεμμένο.
Πιο αναλυτικά:
Συνελήφθη, χθες (17/07) το απόγευμα, στον Αερολιμένα Ακτίου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου, ένας ανήλικος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, ο ανήλικος κατηγορούμενος αποπειράθηκε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Μιλάνο Ιταλίας και κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, επέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας αλλοδαπών αρχών, το οποίο, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των σχετικών βάσεων δεδομένων, ήταν καταχωρημένο ως κλεμμένο.
Διαβάστε επίσης: Μπαμπίνη Ξηρομέρου – Δημήτρης Μπενέκος: Ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Πενθούν στο Ξηρόμερο: Άνδρας άνω των 60 εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του
Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας – Πάνος Κέκελος: «Η ανάπλαση της Πλατείας στις Εργατικές του Ρηγανά είναι ένα πάγιο και χρόνιο πρόβλημα»
Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπακτίας: Κινητοποίηση για αυτοκίνητο που έβγαλε καπνούς εν κινήσει και τυλίχθηκε στις φλόγες