Ο Αγιασμός των Υδάτων τελέστηκε με ευλάβεια και φέτος στην Τεχνητή Λίμνη Στράτου λίγο μετά τις 11 το πρωί των Θεοφανίων παρουσία πλήθους πιστών
Στην Τεχνητή Λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο, παρά τη συννεφιά και τη χαμηλή θερμοκρασία, αρκετοί τολμηροί βούτηξαν στο νερό για τον Τίμιο Σταυρό.
Πλήθος κόσμου από τη Στράτο, τη Νεάπολη και από άλλες περιοχές του Αγρινίου βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας, 6 Ιανουαρίου 2025 στη Γέφυρα του Αχελώου για την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.
Ανάμεσα στους πιστούς, βρίσκονταν 11 τολμηροί Κολυμβητές που έπεσαν στα νερά της Λίμνης για να πιάσουν το Σταυρό και να πάρουν την ευλογία του, ανήμερα των Θεοφανίων.








Διαβάστε επίσης: Θεοφάνια: Αγιασμός των Υδάτων στη Δεξαμενή







Σχετικά Άρθρα
Τηλέμαχος Αυδής: Πατέρας μιας κόρης ο 62χρονος που κατέρρευσε στο κέντρο του Αγρινίου
Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθανε ο 62χρονος που έχασε τις αισθήσεις του στο κέντρο της πόλης
Δοκίμι Αγρινίου: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ηλικιωμένη που έπεσε σε αύλακα με νερό