Ο Άγιος Ανδρέας Μακρυνείας δοκιμάστηκε την 26η Σεπτεμβρίου – Υπό έλεγχο η φωτιά, άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και Δήμου Αγρινίου.
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου στον Άγιο Ανδρέα Μακρυνείας, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αγροτική έκταση της περιοχής.
Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, του Πυροσβεστικού Σταθμού Γαβαλούς, αλλά και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου αποδείχθηκε καθοριστική.
Με τη συνδρομή δύο υδροφόρων και μηχανημάτων έργου, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, προτού λάβει επικίνδυνες διαστάσεις.
Σε σχετική ανάρτησή του, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιάννης Βασιλείου συνεχάρη τις δυνάμεις που έδρασαν άμεσα:
«Μπράβο για άλλη μια φορά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, τον πυροσβεστικό σταθμό Γαβαλούς και στους οδηγούς και χειριστές της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
Ας ελπίσουμε να ήταν η τελευταία πυρκαγιά στην περιοχή μας».
Χάρη στη συντονισμένη επέμβαση, η περιοχή δεν κινδύνευσε περαιτέρω, ενώ οι αρχές παραμένουν σε ετοιμότητα για τυχόν αναζωπυρώσεις.







Διαβάστε επίσης: Καινούργιο Αγρινίου – Κώστας Μπλέτσας: Ο 66χρονος πρόσφερε… ζωή μέσα από τον θάνατό του!
Πηγή: Άγιος Ανδρέας Μακρυνείας: Υπό έλεγχο η φωτιά – Άμεση επέμβαση Πυροσβεστικής και Δήμου Αγρινίου







Σχετικά Άρθρα
Αγιασμός – Γιώργος Παπαναστασίου: «Το Σχολείο συμβάλλει στη διαμόρφωση της κοινωνίας του αύριο»
Τραγωδία στη Γαβαλού Αγρινίου: Άνδρας άνω των 50 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του
Μανούσος Φαρμάκης: Νεκρός στο Αγρίνιο ο 32χρονος αδερφός της Όλγας και της Γωγώς