Ο «Άγιος Έρωτας» στις 21:00 στον Alpha TV με ένα νέο επεισόδιο – Η Χριστίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Κλεάνθη
Παρασκευή 1/11 (21:00, Alpha TV) – Ο Βλάσης εντοπίζει το όπλο που πέταξε στην θάλασσα ο Παύλος, αλλά τα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας δείχνουν ότι η υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται.
Η Χριστίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Κλεάνθη για το θέμα της επιστολής διαμαρτυρίας, όπως ακριβώς και η Θάλεια με τον Παύλο.
Ο Πατήρ Νικόλαος συγκεντρώνει στην Εκκλησία τους γονείς που υπέγραψαν την επιστολή ώστε να τους δώσει εξηγήσεις. Την ίδια στιγμή η Χλόη περνά δύσκολες στιγμές στη μονή και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του.
Ο Κυριάκος παροτρύνει τη Θάλεια να αντιδράσει στον αυταρχισμό και την καταπίεση του Παύλου, άλλα όταν εκείνη το κάνει, βιώνει τις οδυνηρές συνέπειες.
Η προεκλογική συγκέντρωση του Κυριάκου, επιφυλάσσει ευχάριστες μα και δυσάρεστες εκπλήξεις…
Διαβάστε επίσης: «IQ 160»: Μια νεαρή τραγουδίστρια της ραπ βρίσκεται στραγγαλισμένη
Πηγή: «Άγιος Έρωτας»: Η Χριστίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον Κλεάνθη







Σχετικά Άρθρα
«Απαραίτητο Φως»: Η φιλία του Αλέξη γίνεται πολύτιμο στήριγμα για τη Λουίζ
«Deal»: Η Μαλένα Βλοντάκη, κόρη του Πολίστα, έκανε τη δική της αντιπροσφορά και κέρδισε 7.200 ευρώ!
Γεγονότα που σημειώθηκαν σαν σήμερα (16/10)