Ο «Άγιος Έρωτας» στις 21:00 στον Alpha TV με νέο επεισόδιο – Επιθυμία της Χλόης να βρεθεί ξανά με τον Πατέρα Νικόλαο
Η Θάλεια, μετά τα όσα έγιναν στο εξοχικό, είναι αποφασισμένη να χωρίσει και ζητά από τον πατέρα Νικόλαο να την πάει να δει την κόρη της στο μοναστήρι για να της το πει.
Η Χλόη, από την πλευρά της, της λέει ότι δεν αντέχει άλλο εκεί μέσα και ότι θα προσπαθήσει να το σκάσει.
Ο Παύλος και η Χριστίνα νιώθουν πιεσμένοι από τις εξελίξεις, ενώ ο Κλεάνθης αρχίζει να υποψιάζεται τη γυναίκα του.
Ο Πατήρ Νικόλαος κανονίζει την κρυφή συνάντηση της Θάλειας με τη Χλόη στο Μοναστήρι.
Η Θάλεια ενημερώνει την κόρη της για την απόφασή της να πάρει διαζύγιο μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του Παύλου με την Χριστίνα.
Εντωμεταξύ, οι παράνομοι εραστές προσπαθούν να καταφέρουν με όποιο μέσον μπορούν, να μην αποκαλυφθεί η σχέση τους αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνουν.
Ο Κλεάνθης έχει αρχίσει να υποψιάζεται την γυναίκα του, τη Χριστίνα, και ο Βλάσης έχει στην κατοχή του ερωτικές φωτογραφίες του ζευγαριού με τις οποίες στριμώχνει κι άλλο τον Παύλο.
Η Ειρήνη δεν μπορεί με τίποτα να βγάλει από το μυαλό της τον Πέτρο, τον μεγαλύτερο αδερφό του επίσημου αγαπημένου της, του Στέφανου.
Αλλά και η επιθυμία της Χλόης να βρεθεί ξανά με τον Πατέρα Νικόλαο, την οδηγεί στην παρακινδυνευμένη απόφαση να το σκάσει από το Μοναστήρι.
Διαβάστε επίσης: «IQ 160»: Η Πηνελόπη περνάει την πρώτη της ερωτική νύχτα με τον Τηλέμαχο
Πηγή: «Άγιος Έρωτας»: Επιθυμία της Χλόης να βρεθεί ξανά με τον Πατέρα Νικόλαο







Σχετικά Άρθρα
Χρήστος Μοίρας: Ο Πενταλοφιώτης Chef άφησε για λίγο την TV και μαγείρεψε στην 3η Αγροτική Έκθεση «AgreAmfi»!
«The Voice of Greece»: Ο APON από τον Αστακό τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη ερμηνεύοντας τα «Κρυφά Μονοπάτια»!
Οι «Κουτσουπιές» κάνουν πρεμιέρα στην Ε.Ρ.Τ.1, από Δευτέρα (05/10) μόνο γλέντια και χαρές!