Ο «Άγιος Έρωτας» ολοκλήρωσε τον Α’ κύκλο επεισοδίων με τον Αργύρη να αποκαλύπτει στη Χλόη πως η κόρη τους είναι ζωντανή.
Συγκλονιστικές εξελίξεις ήρθαν στο φως γύρω από την υπόθεση της φερόμενης απώλειας ενός παιδιού, που αποδείχθηκε τελικά σκηνοθετημένη.
Ο Αργύρης, πατέρας του κοριτσιού, αποκάλυψε πρόσφατα στη σύντροφό του Χλόη ότι η κόρη τους είναι ζωντανή, παρά την επίσημη κηδεία που είχε τελεστεί παρουσία συγγενών και φίλων.
Η ανατροπή ήρθε όταν ο Αργύρης επισκέφθηκε τον τάφο του παιδιού και διαπίστωσε με σοκ ότι ήταν άδειος.
Η αποκάλυψη οδήγησε σε έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις από τη Χλόη, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Το κοριτσάκι μας ζει! Όλα τα κλάματα, οι τύψεις, οι ενοχές… κι όλα αυτά για το τίποτα».
Ο Αργύρης κατηγόρησε ευθέως πρόσωπα του κοντινού τους περιβάλλοντος, υποστηρίζοντας ότι είχαν ενεργό ρόλο στη συγκάλυψη.
Ανάμεσά τους, φέρονται να είναι ο Πατέρας Νικόλαος, ο πατέρας και η μητέρα της Χλόης, καθώς και η Βιργινία — άτομα που το ζευγάρι εμπιστευόταν.
Διαβάστε επίσης: «Big Brother»: Αποχώρησε η Χριστίνα Παπαδέλλη – Πρώτος υποψήφιος ο Χρήστος Γκικουρίας







Σχετικά Άρθρα
Μητρόπολη Αγρινίου: Άνδρας που είχε πιει κινητοποίησε Αστυνομία και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.
Stoiximan SL1 Play Outs – 8η Αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός σώθηκε και μαθηματικά με γκολ στις καθυστερήσεις!
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Σε κλίμα συγκίνησης τίμησε τη μνήμη του πρώην Προέδρου της, Νίκου Γράψα