Στο Αγρίνιο ένας 16χρονος έφυγε από το Ίδρυμα Αρωγής Ανήλικων του Βόλου και συνελήφθη από Αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Χθες τα ξημερώματα, 20 Ιουλίου 2025, συνελήφθη στο Αγρίνιο ένας 16χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου.
Ο νεαρός είχε δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρρένων Βόλου, στο οποίο κρατούνταν βάσει Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.
Η Αστυνομία δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες διαφυγής ή τη σύλληψή του, ούτε για τους λόγους κράτησής του στο Ίδρυμα.
Το περιστατικό διερευνάται περαιτέρω από τις αρμόδιες Αρχές.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Αβράμπου – «Έφυγε» σε ηλικία 68 ετών ο αδερφός της, Παναγιώτης
Πηγή: Αγρίνιο: 16χρονος έφυγε από το Ίδρυμα Αρωγής Ανήλικων και συνελήφθη







Σχετικά Άρθρα
ΕΛ.ΑΣ.: Ανήλικοι από 10 έως 13 ετών διέπραξαν δεκαπέντε κλοπές, πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ η λεία τους
Χρήστος Μάστορας: Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η Δίκη του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Καινούργιο Αγρινίου: «Άκαρπες οι έρευνες για 13η μέρα μετά την εξαφάνιση ηλικιωμένης», λέει ο Διονύσης Τσιρόγλου