Αγρίνιο: 19χρονη από την Κόρινθο καταγγέλει τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα μια 19χρονη συγκλονίζει από την Τετάρτη την πόλη της Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το μεσημέρι της Τετάρτης, με εντολή ανακριτή και εισαγγελέα Κορίνθου, συνελήφθη ο πατέρας της ο οποίος κρατείται.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη, η οποία σπουδάζει στην πόλη του Αγρινίου, πήγε πριν από λίγες ημέρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου και κατήγγειλε ότι «ο πατέρας μου με βιάζει τα τελευταία 2-3 χρόνια. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα με έχει κακοποιήσει σεξουαλικά δεκάδες φορές. Μάλιστα, με έχει εκβιάσει, λέγοντας μου ότι θα συνεχίσω τις σπουδές μου με τον όρο όταν πήγαινα στο σπίτι μου στην Κόρινθο να δέχομαι τις σεξουαλικές του επιθέσεις».

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου χωρίς να χάσουν χρόνο πήραν κατάθεση από το 19χρονο κορίτσι, παρουσία ψυχολόγου και έμειναν άφωνοι όταν την άκουσαν να τους λέει ότι «γίνονταν ακόμα και βιντεοκλήσεις με τον πατέρα της, προκειμένου εκείνος να ικανοποιεί τις “αρρωστημένες” σεξουαλικές ορέξεις του». Απ’ όλα όσα εξιστόρησε η νεαρή κοπέλα, η ψυχολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 19χρονη έλεγε την πλήρη αλήθεια για όσα έχει περάσει από την εποχή που ήταν ακόμα ανήλικη μέσα στο σπίτι της στην Κόρινθο.

Οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου σχημάτισαν άμεσα τη δικογραφία και στη συνέχεια την προώθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου έγιναν οι κακουργηματικές πράξεις. Από εκεί και πέρα οι διαδικασίες ήταν τυπικές και το σύνολο της δικογραφίας υποβλήθηκε στην εισαγγελία Κορίνθου απ’ όπου εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης.

Ωστόσο, πληροφορίες του zougla.gr, αναφέρουν ότι η 19χρονη, μιλώντας στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου αλλά και στην ψυχολόγο, άφησε κάποιες υπόνοιες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και των άλλων παιδιών της οικογένειας. Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται ραγδαίες, καθώς ο πατέρας της νεαρής τις επόμενες μέρες, μέσω της απολογίας του, θα κληθεί να δώσει πειστικές εξηγήσεις για όσα καταγγέλλει η κόρη του. Επίσης, άγνωστο παραμένει αν στο φάκελο της δικογραφίας έχουν συμπεριληφθεί και τυχόν μηνύματα και επικοινωνίες που να αποδεικνύουν τα λεγόμενα της 19χρονης.

O 47χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία Κορίνθου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για «γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση, βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση».

Ο 47χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.