Η Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου για τον Eορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και την παρακολούθησαν αντιπροσωπείες των μαθητών του Αγρινίου, επίσημοι και πλήθος κόσμου.
- Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κα. Αρχοντούλα Αλεξανδροπούλου, Εκπαιδευτικός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.
Στις 11:00 θα τελεστεί Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στην Πλατεία «Μαρία Δημάδη» και στις 11:30 θα ξεκινήσει η παρέλαση.
Η Παρέλαση θα γίνει επί της Οδού Παπαστράτου, Πλατείας Δημοκρατίας, Πεζοδρόμου Χαριλάου Τρικούπη και πέρας στη συμβολή των Οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μακρή.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη Δοξολογία:
Η προσέλευση των Επισήμων στη Μητρόπολη:














Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821:















Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε η κα. Αρχοντούλα Αλεξανδροπούλου, Εκπαιδευτικός του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.











Σχετικά Άρθρα
SL1 – Α.Ε.Λ. Novibet: Με τον Αμρ Ουάρντα να σκοράρει και βασικό τον Αγρινιώτη Γιάννη Πασά το πρώτο «διπλό»!
Μεσολόγγι: Σύσκεψη Κώστα Καραγκούνη – Σπύρου Διαμαντόπουλου για τις πλημμύρες
SL1 – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Κηφισιά (1-1) Παναιτωλικός