Σε τρεις συλλήψεις νεαρών ανδρών για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάναβης προχώρησαν χθες, 16 Δεκεμβρίου 2020, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο Αγρίνιο.
- Συγκεκριμένα:
Συνελήφθη χθες, 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 17.00 το απόγευμα στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ένας 21χρονος άντρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μία συσκευασία με 1,1 γρ. ακατέργαστης κάναβης.
Το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου, στις 21.45, συνελήφθησαν και πάλι από άντρες της ΟΠΚΕ στο Αγρίνιο, δύο άντρες, 31 και 23 χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι στη θέα των αστυνιμικών πέταξαν στο οδόστρωμα μία συκευασία με 1,2 γρ. ακατέργαστης κάναβης, την οποία κατείχαν από κοινού.







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Παπαναστασίου: «Εγκαινιάζοντας το Αρχαίο Θέατρο Στράτου ανοίξαμε ξανά έναν διάλογο με τον χρόνο»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Νέα ζωή για το Αρχαίο Θέατρο Στράτου που παραδώσαμε αποκαταστημένο στην κοινωνία»
Αγρίνιο: Δύο εστίες πυρκαγιάς στο Δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου, άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας