Στο Αγρίνιο ολοκληρώθηκε ο 3ος Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου και το Σάββατο, 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις.
Πιο αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Δήμος Αγρινίου:
Ο Δήμος Αγρινίου και η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου διοργανώνουν την εκδήλωση απονομής των βραβείων και επαίνων στους διακριθέντες του 3ου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου έτους 2024.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 26 Απριλίου 2025 στις 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (Αναστασιάδη 1, κτίριο πρώην Τράπεζας Ελλάδος).
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Η «Βότκα Μολότοφ» επιστρέφει 29 Απριλίου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. για δύο παραστάσεις!
Πηγή: Αγρίνιο – 3ος Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου: Το Σάββατο, 26 Απριλίου οι βραβεύσεις







Σχετικά Άρθρα
18ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών: Στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Αγρινίου
Μαρίζα Ντζάλα: Νέα διάκριση για την Αγρινιώτισσα Εικαστικό στο 4ο Πανελλήνιο Φόρουμ Αιγίου
Αγρίνιο – 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών: Έληξε με μια μεγάλη γιορτή μουσικής, χορού και ανθρώπινης επικοινωνίας