Στο Αγρίνιο το μεσημέρι της 30ης Δεκεμβρίου οι Αγρότες το είπαν και το έκαναν…. μοίρασαν τα δώρα τους στα πολιτικά γραφεία των κυβερνητικών Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας!
Αιφνιδίασαν οι αγρότες από το μπλόκο του Αγγελοκάστρου που δεν έφθασαν στο κέντρο της πόλη με τρακτέρ αλλά με αγροτικά οχήμα τα και ήταν αποφασισμένοι να «στολίσουν« τα γραφεία των Βουλευτών της Ν.Δ.
Στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Εργασίας Κώστα Καραγκούνη, η Γραμματέας έγινε αποδέκτης των δώρων ενώ το γραφείο του Θανάση Παπαθανάση ήταν κλειστό, οπότε τα αιτήματα θυροκολλήθηκαν και «στολίστηκε» η είσοδος.
Δείτε τι είχε πει λίγο νωρίτερα ο Γιάννης Καρναβιάς Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καινούργιου και Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (Ο.Α.Σ.) Αιτωλοακαρνανίας:





Διαβάστε επίσης: Άρης Μουγκοπέτρος: Κρίθηκε αθώος για ενδοοικογενειακή απειλή – Το παρασκήνιο της «σύγκρουσης»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Κυριακή Γρίβα: Θα δικαστούν τέσσερις Αστυνομικοί για τη δολοφονία της 28χρονης Αγρινιώτισσας
Κωνσταντίνος Μπάθας: Εντοπίστηκε νεκρός στην Αθήνα ο Αγρινιώτης
Γιώργος Μαζωνάκης: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς