Η Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο «φόρεσε» και επίσημα τα γιορτινά της το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
- Το άναμμα των λαμπιονιών του τεράστιου δέντρου που έχει στηθεί στο κέντρο της πόλης, σηματοδοτεί την έναρξη των δεκάδων εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει για φέτος ο Δήμος Αγρινίου, οι οποίες θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023.
Στην κεντρική πλατεία, παραβρέθηκε μεγάλο πλήθος κόσμου για το άναμμα του Δέντρου, το οποίο έγινε σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, με αμέτρητα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον Αγρινιώτικο ουρανό και τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου να συμπληρώνει τη γιορτή με αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Δείτε βίντεο και εικόνες από την εκδήλωση:
Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου:





Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου:




























Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Ουνάι Γκαρσία θα χειρουργηθεί αλλά μάλλον δεν συνεχίζει, ανανεώνει ο Μλάντεν!
Παπαναστασίου – Ζαρκαβέλης: «Το Αγρίνιο υποδέχεται τον πρώτο μεγάλο τερματισμό του Δ.Ε.Η. Tour of Hellas 2026»
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με την Κηφισιά