Αγρίνιο: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο (Video – Photos)

Την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Παραμύθι από Ζάχαρη»: Το Αγρίνιο μια Χριστουγεννιάτικη Πόλη 2021 – 2022, έκανε πριν από λίγη ώρα στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

  • Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτιο Δέντρο, το οποίο τοποθετήθηκε και στολίστηκε από τα συνεργεία του Δήμου την Τρίτη και την Τετάρτη, άναψε πριν από λίγο, σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα.

Στην Εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου, οι μελωδίες της οποίας «άγγιξαν» τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr), σας μεταφέρουν βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την Εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου:

Μετά την εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου, ακολούθησε σύντομη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τη Σχολή Σύγχρονου τραγουδιού του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.