Στο Αγρίνιο αργά το βράδυ της Πέμπτης (02/04) ένας ανήλικος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο έπειτα από τροχαίο που είχε στον Ποδολατόδρομο κοντά στην Αγία Βαρβάρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 16χρονος, οδηγώντας μηχανάκι στο ύψος των Ακαδημιών «Ελπίδες», για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του.
Ο νεαρός βρισκόταν μόνος του τη στιγμή του ατυχήματος, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες.
Η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμα πλήρως γνωστή, ενώ η τροχαία διερευνά τα αίτια του συμβάντος.
Διαβάστε επίσης: Καμαρούλα Αγρινίου: Χάθηκε ο Κανέλος, δηλώθηκε στην Αστυνομία η εξαφάνιση του τετράποδου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο