Αγρίνιο: Ανοίγουν και πάλι στις 10:00 τα καταστήματα – Αγανάκτηση για τον Εμπορικό Κόσμο

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΟ 6-12-2021

  • Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. με την σημερινή νέα ανακοίνωσή του θέλει να ενημερώσει τους συναδέλφους αλλά και το καταναλωτικό κοινό για την νέα αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας της αγοράς .

Και αναφερόμαστε σε αυτή που αποφασίστηκε από το Υπουργείο ΧΩΡΙΣ αυτό να μας ενημερώσει εγκαίρως ως όφειλε να πράξει και να αποφευχθεί η σύγχυση τόσο στους συναδέλφους όσο και στους καταναλωτές.

Η χθεσινή μας επιφύλαξη διατυπώθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο, γιατί το Υπουργείο Ανάπτυξης εξακολουθεί να μην στέλνει έγκαιρα ενημέρωση για τις αλλαγές που κάνει.

Το Δ.Σ. του ΕΣΑ θέλει επίσης να δηλώσει ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα προς κάθε κατεύθυνση και παρά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου να εξαιρεθεί το Αγρίνιο από το άνοιγμα της αγοράς του στις 10:00 το πρωί, δυστυχώς δεν έφερε αποτέλεσμα .

Προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση των συναδέλφων εμπόρων της πόλης για ακόμη μια φορά με τις αποφάσεις της η κυβέρνηση, που μας υποχρεώνει να ανοίγουμε στις 10 το πρωί, όταν τα πολυκαταστήματα τροφίμων ανοίγουν στις 8, δημιουργώντας για άλλη μια φορά συνθήκες Αθέμιτου ανταγωνισμού.

Πιο κάτω σας ανακοινώνουμε εκ νέου το ωράριο που με βάση το ΦΕΚ ισχύει από 6-12-2021.

ΤΟ Δ.Σ.