Στο Αγρίνιο υπήρξε κινητοποίηση στην Οδό Δαγκλή για τρύπα που άνοιξε στο σημείο, οι οδηγοί που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο κινούνται με πολύ προσοχή.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 12 Δεκεμβρίου, όταν σημειώθηκε μερική υποχώρηση του εδάφους στις αρχές της Οδού Δαγκλή και κοντά στην Πλατεία Χατζοπούλου.
Στο σημείο έχει ανοίξει εμφανής τρύπα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κινούνται με ιδιαίτερη προσοχή.
Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, μέχρι να αναλάβουν οι αρμόδιες Αρχές για τον έλεγχο και την αποκατάσταση της ζημιάς.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο σημείο βρίσκεται και τώρα Μηχανικός, ο οποίος εξετάζει την έκταση της υποχώρησης και τα αίτια του προβλήματος.
Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, να παραμένουν προσεκτικοί και να αποφεύγουν το συγκεκριμένο σημείο μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς του οδοστρώματος.




Διαβάστε επίσης: Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου: Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Κυριακή Γρίβα: Θα δικαστούν τέσσερις Αστυνομικοί για τη δολοφονία της 28χρονης Αγρινιώτισσας
Κωνσταντίνος Μπάθας: Εντοπίστηκε νεκρός στην Αθήνα ο Αγρινιώτης
Γιώργος Μαζωνάκης: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς