«Christmas Merry» από το 7ο Γυμνάσιο στο Αγρίνιο το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο Κέντρο «Amaro», είσοδος με φαγητό 16 ευρώ
Το 15μελες Συμβούλιο μαθητών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου συνδιοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Χορό.
Ο στόχος είναι να περάσουν καταπληκτικά όλα τα παιδιά, οι γονείς, φίλοι και συγγενείς και θα υπάρχει υπέροχη μουσική και καταπληκτικό φαγητό, μαζί με «όλη τη καλή μας διάθεση για να διασκεδάσουμε», λένε οι μαθητές και οι γονείς του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου.
«Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά, με δώρα από την ευγενική χορηγία των συμπολιτών μας και η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους με υπόσχεση να έχουμε μια αξέχαστη βραδιά», αναφέρει στο μήνυμά της η Γραμματέας του Συλλόγου Αικατερίνη Μασούρα.

Διαβάστε επίσης: «Christmas Smile» σε Αμφιλοχία και Χαλκιόπουλο







Σχετικά Άρθρα
100 Χρόνια Παναιτωλικός: Ο Αγρινιώτης ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ
Papatanice: Ο 25χρονος από το Αγρίνιο «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία του «Ferto»!
Eurovision 2026 – Akylas: «Στη Βιέννη θα είμαι με τον Νεοχωρίτη Φωκά Ευαγγελινό και θα έχω χειλόφωνο»