Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο νωρίτερα στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, αφού την προ-Παραμονή πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη εορτή
Το σύνολο πνευστών του Μουσικού Σχολείου με υπεύθυνο καθηγητή τον κο. Γιώργο Σκριβάνο, απέδωσε με υπέροχο τρόπο έργα του Τσαϊκόφσκι.
Πραγματικά υπέροχες εκτελέσεις δύσκολων μουσικών κομματιών μεγάλων ονομάτων της κλασσικής μουσικής, από νεαρούς μαθητές.
Δείγμα κι αυτό της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται και στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου, αλλά και σε όλα τα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδας.
Όπως, αναφέρει ο Χρήστος Αλεξόπουλος θα πρέπει να πάψουν να έχουν το χαρακτήρα «Πειραματικών Σχολείων» και να είναι οργανικά ενταγμένα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: 27/12 το «Santa Party» στη Δημάδη







Σχετικά Άρθρα
Κώστας Αρζόγλου: Στις πρόβες της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για την παράσταση «Ράφτης Κυριών»
Αγρίνιο: Οι Κανταδόροι του «Ορφέα» τίμησαν τη μνήμη του Ηλία Κωτσαρέλη, παραμονή του Αγίου Χριστοφόρου
Αγρίνιο: Παραδοσιακοί Χοροί την Προπαραμονή Εορτασμού του Πολιούχου της πόλης Αγίου Χριστοφόρου