Αγρίνιο: Διεκόπη η συναυλία των “Θρύλων της ροκ μουσικής” στο “Ελληνίς”

Με έναν απίστευτο ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο η συναυλία των τεσσάρων θρύλων της Ροκ μουσικής (Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Μηλιώκα και Παπαδόπουλου) και αυτό γιατί στον χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου «Ελληνίς» έσπευσε όχημα με Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας μετά από καταγγελίες πολιτών για την κατάχρηση της ώρας κοινής ησυχίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η κα. Χριστίνα Μπαλάσκα:

«Ως θεσμικά υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΕΛΛΗΝΙΣ», τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια, πρώτη φορά μετάνιωσα που δεν πήγα αυτόφωρο, επειδή δε συμμορφώθηκα με τους κανόνες και έκανα το χατίρι σε δέκα Αγρινιώτες, οι οποίοι άγνωστο για ποιο λόγο, από τις 11:01 μ.μ. έκαναν καταγγελίες στην Αστυνομία για κατάχρηση της ώρας κοινής ησυχίας.

Μετάνιωσα που ένα γεμάτο «Ελληνίς» από κόσμο ήρθε όχι για να ξεχάσει αλλά για να ξεχαστεί, όπως είπε και ο Γιάννης Μηλιώκας. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μουσική που δε σε αφήνει να κοιμηθείς ξαφνικά, λόγω πολλών καταγγελιών διακόπτεται ακαριαία η συναυλία.

Μετανιώνω επειδή οι θεατές που πλήρωσαν για την συναυλία έφυγαν με συναίσθημα λύπης. Πιο πολύ όμως μετανιώνω επειδή έκανα το χατίρι σε αυτούς τους συντοπίτες μου, που θέλουν να ζούμε σε μία πόλη μίζερη και μουντή.

Σε μία πόλη που στο γκρίζο των καιρών δεν θέλουν να χαίρεται κανείς.

Έτσι…….. σίγουρα δε θα την αλλάξουμε!»

Μέχρι εκείνη την ώρα όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά με τον κόσμο να γεμίζει για άλλη μία φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα τον Δημοτικό Κινηματογράφο απολαμβάνοντας το πρόγραμμα που παρουσίασαν οι τέσσερις ροκάδες, είτε με χειροκροτήματα, είτε τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες ως ενθύμιο.