Αγρίνιο – Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας: Επτά άτομα κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας
- Δύο συλλήψεις σημειώθηκαν μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, 7 Σεπτεμβρίου 2023 στο Πάρκο Αγρινίου.
Σύμφωνα, με το sinidisi.gr πρόκειται για δύο νεαρούς άνδρες οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες. Την ίδια ώρα έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλοι πέντε.
Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και περί όπλων καθώς και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Να σημειωθεί πως οι τέσσερις από τους δράστες φέρεται να έχουν… παρελθόν σε επεισόδια οπαδικής βίας.
Όσον αφορά τους τραυματίες ο 25χρονος έχει δεχθεί μαχαιριά στον αριστερό μηρό ενώ τραυματίας είναι άλλος ένας άνδρας που αναζητείται για να εξεταστεί.
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Ημερίδα την Τετάρτη (5/2) για τη χρηματοδότηση 9 εκ. ευρώ στην Έρευνα και Καινοτομία
Super League K19: Άνετα ο Παναιτωλικός 3-0 τον Ατρόμητο Αθηνών στο Emileon
Παναιτωλικός: 8 Φεβρουαρίου απέναντι στον Βόλο, με τον κόσμο δίπλα του!