Άλλος ένας νέος άνθρωπος «έφυγε» σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου.
- Ο 51χρονος Κωνσταντίνος Παπανδρώνης του Δημητρίου άφησε την τελευταία του πνοή -μετά από μάχη που έδινε με τη νόσο του κορωνοϊού- στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Σύμφωνα, με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε κάνει το εμβόλιο.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (15:30) στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (Νέο) στο Αγρίνιο, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία μία ώρα νωρίτερα. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του Πλατανιά Παραβόλας.
Το «τελευταίο αντίο» θα πουν η σύζυγος, τα τέκνα, η μητέρα, τα αδέλφια και λοιποί συγγενείς. Η προσέλευση στον Ιερό Ναό θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες για τον κορωνοϊό.
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)







Σχετικά Άρθρα
Νεκτάριος Φαρμάκης: Η Δυτική Ελλάδα γίνεται το «case study» για την Ευρώπη του 2030!
Γιώργος Παπαναστασίου: Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία ο Δήμαρχος Αγρινίου;
Σωτήρης Κοντούρης: Ο Αγρινιώτης του Παναθηναϊκού κλήθηκε από τον Γιοβάνοβιτς για Παραγουάη και Ουγγαρία