Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή η αναγγελία θανάτου του Επίτιμου Δικηγόρου Κωνσταντίνου Χαρ. Φίλου.
- Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί σήμερα (Τετάρτη, 21/9/22) το απόγευμα στις 17:00 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου. Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία ένα τέταρτο νωρίτερα.
Να σημειωθεί πως ο ενταφιασμός θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αμφιλοχίας. Μάλιστα, η οικογένεια κάνει θερμή παράκληση αντί για στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα».
Την εκφορά θα συνοδεύσουν η σύζυγος, τα τέκνα, τα εγγόνια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Η προσέλευση στην Εκκλησία θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες για τον κορωνοϊό.







Σχετικά Άρθρα
Ερασιτέχνης Παναιτωλικός – Τμήμα Υδατοσφαίρισης: Κατόπης, Μπλάνης και Κώστας Κοκκινάκης για το μπαράζ ανόδου!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Βαγγέλης Μπέκας και Βασίλης Σουρλής οδεύουν προς το Αγρίνιο!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ελπίζει στο «ναι» του Ματσάν, ξεκαθαρίζει για Νικολάου και Μλάντεν