Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 89 ετών ο συνταξιούχος έμπορος υποδημάτων Ιωάννης Χαραλάμπους Ποσονίδης, πατέρας του Προπονητή Στίβου Μπάμπη Ποσονίδη.
- Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί το απόγευμα στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αγρινίου. Η σορός θα βρίσκεται μισή ώρα νωρίτερα στην Εκκλησία.
Την εκφορά θα συνοδεύσουν η σύζυγος, τα τέκνα, τα αδέλφια, τα εγγόνια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου.
Η προσέλευση στον Ιερό Ναό θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες για τον κορωνοϊό.
Με μια λιτή ανάρτηση στα Social Media ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Προπονητή, Μπάμπη Ποσονίδη για την απώλεια του πατέρα του.
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης







Σχετικά Άρθρα
Super League K19: Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο Ηράκλειο με τον Ο.Φ.Η.
Βασίλης Ράπτης: «Για εμένα, το Ποδόσφαιρο παραμένει χώρος αγάπης, προσπάθειας, εξέλιξης και σεβασμού»
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ανατροπή στην υπόθεση Πόλιτικ και η επιστροφή του Ρόσα!