Αγρίνιο: Εγκαίνια στο ανακαινισμένο Γήπεδο του Α.Ο. Ρηγανά (Videos – Photos)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (08.09.23) τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά στο Αγρίνιο. 

  • Μικροί και μεγάλοι ποδοσφαιρόφιλοι βρέθηκαν στο σημείο για να παρακολουθήσουν από κοντά τα εγκαίνια του Γηπέδου.

Στο Γήπεδο παρευρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, εκ μέρους της Περιφέρειας η κα. Αμαλία Βούλγαρη και πολλοί άλλοι Αυτοδιοικητικοί και άνθρωποι του Αθλητισμού όπως ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο σε συμμετοχές Ποδοσφαιριστή στην Ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο Α.Ο Ρηγανά με μεγάλη ευχαρίστηση και τιμή τους παρέδωσε ειδική τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους τόσο στον Αθλητισμό όσο και στη συμμετοχή τους για την ανάδειξη ενός καλύτερου Γηπέδου στην περιοχή του Αγρινίου.

Παράλληλα, το ιστορικό Σωματείο παρέλαβε το τρόπαιο του Πρωταθλητή Β’ Κατηγορίας της περσινής περιόδου από τον κ. Βασίλη Νικάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο τραγουδιστής Χριστόφορος Καραβασίλης παρέδωσε φανέλα της ομάδας στον Παύλο Μπερμπερίδη για τον ύμνο ο οποίος έπαιζε από τα μεγάφωνα του Γηπέδου.

Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε φιλικός αγώνας καθαρά συμβολικού χαρακτήρα με το μήνυμα που πέρασαν οι Ποδοσφαιριστές να είναι «κατά τις βίας στα Γήπεδα».

Το Antenna-Star.gr παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Γηπέδου και ήταν εκεί για να σας μεταδώσει μοναδικά στιγμιότυπα.

Δείτε υλικό με φωτογραφίες και βίντεο: