Αγρίνιο: Εγκαίνια της έκθεσης «Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» (Videos-Photos)

Ο Δήμος Αγρινίου και το Λαογραφικό – Ιστορικό – Φιλολογικό Μουσείο Αιτ/νιας με έδρα το Αγρίνιο,
διοργάνωσε έκθεση με τίτλο: «Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά»

  • Η έκθεση είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την παλιγγενεσία της Ελλάδας

Διάρκεια έκθεσης έως 30 Ιουνίου 2021

Ώρες λειτουργίας, καθημερινά : 11:00 – 13:00 & 19:00 – 21:00 Κυριακή 11:00-14:00

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η Αντιδήμαρχος κα. Παπαγεωργίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φίλιας ενώ την έκθεση παρουσίασε η κα. Χρυσικοπούλου Καθηγήτρια – Συγγραφέας και Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλοακαρνανίας

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου κ.Μαρία Παπαγεωργίου δήλωσε : Το 2021 η Ελλάδα και ο απανταχού της γης Ελληνισμός γιορτάζουμε την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.Στο πλαίσιο των εορτασμών και της θύμησης  ο Δήμος Αγρινίου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  τον Δρ. Ιωάννη Νεραντζή και το Λαογραφικό – Ιστορικό – Φιλολογικό Μουσείο Αιτ/νιας διοργάνωσαν αυτές τις εκθέσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας, υπεύθυνος για τις επετειακές  εκδηλώσεις για τα 200 από την Ελληνική Επανάσταση, ο οποίος συνεχάρη το Δήμο Αγρινίου για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει για την εθνική παλιγγενεσία και τόνισε ότι η περιφέρεια θα στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Η κ.Μαίρη Χρυσικοπούλου τόνισε ότι τα Μουσεία αποτελούν κοιτίδες πολιτισμού και το Λαογραφικό – Ιστορικό – Φιλολογικό Μουσείο Αιτ/νιας θα συνεχίσει την προσφορά του.

 

 


Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr