Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης (14.09) τα εγκαίνια του “νέου” Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου καθώς και αρκετοί από τους πολίτες της περιοχής παρευρέθηκαν στα εγκαίνια προκειμένου να “γιορτάσουν” ξανά την επαναλειτουργία του Δημοτικού Πάρκου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ήταν εκεί αφού ο ίδιος χοροστάτησε στον Αγιασμό.
Ο ιστορικός χώρος του πάρκου, όπου μέσα σ’ αυτό μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αποδόθηκε και πάλι επίσημα στους πολίτες της πόλης.
Να υπενθυμίσουμε πως το πάρκο είχε ανοίξει από καιρό για τους πολίτες της πόλης, χωρίς όμως να έχουν ολοκληρωθεί πλήρως όλες οι εργασίες.
Το Antenna-Star.gr παρευρέθηκε στα εγκαίνια και με τη σειρά του θα σας μεταφέρει στιγμιότυπα.
Δείτε φωτογραφικό υλικό:




































Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1: Μπάκος και ο Αιτωλοακαρνάνας Καϋμενάκης ενδιαφέρονται για άλλη ομάδα, 2 οι υποψήφιες!
Ο Καιρός (12/03): Ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Άννα Διαμαντοπούλου από το Αγρίνιο: «Ερημώνουν τα χωριά και οι μικρές πόλεις, τεράστιο πρόβλημα για τους νέους»