Αγρίνιο: Εκδήλωση για τον Ν. Μπελογιάννη από την Τ.Ο. Κ.Κ.Ε. (Photos)

Στο πλαίσιο των διήμερων Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε., για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση του κομμουνιστή ήρωα Νίκου Μπελογιάννη, έγινε το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, στην παλιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, η παρουσίαση του βιβλίου «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, από το 1950 έως το 1967».

  • Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο κ. Αναστάσης Γκίγκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.

Ακολούθησε προβολή 20λεπτου βίντεο για τη ζωή του Νίκου Μπελογιάννη.

Δείτε αποσπάσματα από την παρουσίαση του βιβλίου «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, από το 1950 έως το 1967» και φωτογραφικό υλικό από την Εκδήλωση.

Το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων της Τομεακής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. περιλαμβάνει για την Κυριακή 2022:

Στο Αγρίνιο, στις 7:00 μ.μ., στην παλιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, ομιλία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. κ. Νίκου Παπαναστάση, και προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο».

Στο Μεσολόγγι, στις 11:00 π.μ., στη μικρή αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας, παρουσίαση της έκδοσης «1821 Η επανάσταση και οι απαρχές του ελληνικού αστικού κράτους», από το μέλος του Τμήματος Ιστορίας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. κ. Βασίλη Μόσχο.

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίων των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», και θα διατίθεται η συγκεκριμένη έκδοση.

Στον Αστακό, στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκέντρωση – ομιλία του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. κ. Νίκου Παπαναστάση ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, στην οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν, αλλά και για να κλείσουν τώρα οι βάσεις των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.


Agrinio365 Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)