Η 14η Νοέμβρη, Παγκόσμια ημέρα για το Διαβήτη, είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση του πληθυσμού αναφορικά με το πρόβλημα του Διαβήτη, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της πάθησης.
- Στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Αγρινίου το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας πραγματοποίησε προσυμπτωματικό έλεγχο {screening} σακχάρου σε ωφελούμενους του Παραρτήματος.
Η δράση έλαβε χώρα στον καταυλισμό στα Αη Βασιλιώτικα ενώ είχε προηγηθεί ενημέρωση σε όλους τους καταυλισμούς του Αγρινίου.
Την ίδια ημέρα, το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου πραγματοποίησε μετρήσεις σακχάρου σε πολίτες στον Πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.
Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι – Κυριακή των Βαΐων: Επετειακός αγώνας 500 και 400 μέτρων με τυφέκιο
Αγρίνιο: Σε εξέλιξη το σημαντικό έργο της εγκατάστασης νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου Led
Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Αγώνας στο βοηθητικό του Δ.Α.Κ. για καλό σκοπό