Η 14η Νοέμβρη, Παγκόσμια ημέρα για το Διαβήτη, είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση του πληθυσμού αναφορικά με το πρόβλημα του Διαβήτη, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της πάθησης.
- Στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Αγρινίου το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας πραγματοποίησε προσυμπτωματικό έλεγχο {screening} σακχάρου σε ωφελούμενους του Παραρτήματος.
Η δράση έλαβε χώρα στον καταυλισμό στα Αη Βασιλιώτικα ενώ είχε προηγηθεί ενημέρωση σε όλους τους καταυλισμούς του Αγρινίου.
Την ίδια ημέρα, το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου πραγματοποίησε μετρήσεις σακχάρου σε πολίτες στον Πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.










Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Σταρακά για Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Να μπείτε στις αίθουσες με καθαρό μυαλό και πίστη στον εαυτό σας»
Σπ. Διαμαντόπουλος για Πανελλαδικές: «Κι αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα που ονειρευτήκατε μη σταματήσετε να ονειρεύεστε»
Δημήτρης Τραπεζιώτης για Πανελλαδικές Εξετάσεις: «Καμία εξέταση δεν μπορεί και δεν πρέπει να αξίζει περισσότερο…»