Αγρίνιο: Η Ελληνική βραδιά του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών | Βράβευση Γιάννη Κάτσιου (Videos – Photos)

Αγρίνιο: Η Ελληνική βραδιά του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών | Βράβευση Γιάννη Κάτσιου (Videos – Photos)

  • Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, την Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Ελληνική βραδιά με Χορευτικά του Δήμου.

Λίγο πριν τις 21:00 άρχισε η Παρέλαση των Ελληνικών Χορευτικών με τη συμμετοχή του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου και της Γυμναστικής Εταιρείας. 

Στη συνέχεια ο Παρουσιαστής Φάνης Τσιάμης καλωσόρισε άπαντες δίνοντας τον λόγο στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα. Μαρία Παπαγεωργίου η οποία αφού έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους αναφέρθηκε ονομαστικά στους Συλλόγους.

Οι Σύλλογοι: «Το Χοροστάσι», «Οι Ρίζες», «Οι Μερακλήδες», «Παγκρήτιος», «Αγραφιώτες Σαρακατσάνοι»,  «Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι», «Ο Ζορμπάς», «Τα Μανουσάκια», «Σύλλογος Σαρακατσάνων Βάλτου, Ξηρομέρου και Ευρυτανίας».

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η κα. Παπαγεωργίου βράβευσε εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου μια σπουδαία προσωπικότητα, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε όλη τη ζωή του στην παράδοση τον Γιάννη Κάτσιο.

Η βραδιά έκλεισε με τη μουσικοχορευτική παράσταση από χορευτικά του Δήμου.

Το Antenna-Star.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει αποσπασματικά βίντεο καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης