Αγρίνιο: Η Ελληνική βραδιά του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών | Βράβευση Γιάννη Κάτσιου (Videos – Photos)
- Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, την Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Ελληνική βραδιά με Χορευτικά του Δήμου.
Λίγο πριν τις 21:00 άρχισε η Παρέλαση των Ελληνικών Χορευτικών με τη συμμετοχή του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου και της Γυμναστικής Εταιρείας.
Στη συνέχεια ο Παρουσιαστής Φάνης Τσιάμης καλωσόρισε άπαντες δίνοντας τον λόγο στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα. Μαρία Παπαγεωργίου η οποία αφού έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους αναφέρθηκε ονομαστικά στους Συλλόγους.
Οι Σύλλογοι: «Το Χοροστάσι», «Οι Ρίζες», «Οι Μερακλήδες», «Παγκρήτιος», «Αγραφιώτες Σαρακατσάνοι», «Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι», «Ο Ζορμπάς», «Τα Μανουσάκια», «Σύλλογος Σαρακατσάνων Βάλτου, Ξηρομέρου και Ευρυτανίας».
Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η κα. Παπαγεωργίου βράβευσε εκ μέρους του Δήμου Αγρινίου μια σπουδαία προσωπικότητα, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε όλη τη ζωή του στην παράδοση τον Γιάννη Κάτσιο.
Η βραδιά έκλεισε με τη μουσικοχορευτική παράσταση από χορευτικά του Δήμου.
Το Antenna-Star.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει αποσπασματικά βίντεο καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:













































Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης







Σχετικά Άρθρα
Ε.Ρ.Τ. – «Το Παιδί»: 15 και 16 Απριλίου ο Akylas χορεύει στο Νεοχώρι στο ρυθμό του «Ferto»!
Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Έφυγε» σε ηλικία 80 ετών, πενθεί το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο
Ημερήσιες Προβλέψεις για τα Ζώδια (08/04)