Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Ελληνίς», από την Δευτέρα, 29 έως και την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 θα προβάλλει την ταινία: «Ο Τενόρος».
- Ενώ εργάζεται ως διανομέας, ο Αντουάν, ένας φιλόδοξος νεαρός ράπερ από τα προάστια του Παρισιού, συναντά την κυρία Λουαζό, μία επιφανή δασκάλα φωνητικής στην Όπερα του Παρισιού.
Άναυδη από το καθαρόαιμο ταλέντο του, τον συστήνει στον κόσμο της όπερας. Ο Αντουάν γίνεται μαθητής της, αλλά κρύβει το όνειρό του από την οικογένεια και τους φίλους του από φόβο ότι δεν θα τον καταλάβουν.
Νιώθει διχασμένος ανάμεσα στην ανώτερη αστική τάξη και τα προάστια στα οποία μεγάλωσε. Σύντομα, όμως, πρέπει να βρει τη δική του φωνή και θέση.
Σκηνοθεσία:
Κλοντ Ζιντί Τζούνιορ
Σενάριο:
Ραφαέλ Μπενολιέλ, Εκτόρ Καμπέλο Ρέγιες, Ψιρίλ Ντρου, Κλοντ Ζιντί Τζούνιορ
Ηθοποιοί:
Μοχαμέντ Μπεκίρ, Γκιγιόμ Ντιεσμέ, Μισέλ Λαρόκ
Κάθε Κυριακή και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι:
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας) 4€








Σχετικά Άρθρα
ΑΝΤ1 – «Rouk Zouk:»: Η Αγρινιώτισσα Ραφαέλα Μολώνη ενθουσίασε με την παρουσία της τη Ζέτα Μακρυπούλια!
Alpha TV: Στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου και το Αιτωλικό ο Άκης Πετρετζίκης με το «Akis’ Food Tour»!
Γεγονότα που σημειώθηκαν σαν σήμερα (10/06)