Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης των δρόμων περιμετρικά της πλατείας στις εργατικές κατοικίες στην Εργάνης.
- Συγκεκριμένα πρόκειται για παρεμβάσεις στις οδούς Αγγελάκη και Χαραλαμπίδη, οι οποίες εντάσσονται στο έργο της ολικής ανάπλασης της πλατείας στην Εργάνης με δημιουργία παιδικής χαράς και χώρους αναψυχής και πρασίνου.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το έργο και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών που εκτελούνται: «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στο συγκεκριμένο χώρο με την ασφαλτόστρωση των περιμετρικών δρόμων. Πολύ σύντομα οι κάτοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν αλλά και να αθλούνται σε ένα σύγχρονο χώρο με πολύ πράσινο και μια παιδική χαρά. Ομορφαίνει μια μεγάλη γειτονιά με σημαντικά έργα».
Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Παπαναστασίου: «Η Ανάσταση του Χριστού είναι το θαύμα των θαυμάτων»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Το Πάσχα σηματοδοτεί την αναγέννηση και την ελπίδα»
Μεσολόγγι – Κυριακή των Βαΐων: Επετειακός αγώνας 500 και 400 μέτρων με τυφέκιο