Στο Αγρίνιο το πρωί της Δευτέρας (26/05) σημειώθηκε εργατικό ατύχημα στην Περιμετρική Οδό, ένας εργάτης να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό εργαζόμενου στην καθαριότητα του Δήμου Αγρινίου σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Μαΐου, λίγο μετά τις 8:00, στην Περιμετρική Οδό της πόλης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τζιπ αυτοκίνητο προσέκρουσε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος απορριμματοφόρου του Δήμου, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε εργάτης καθαριότητας, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου την ώρα του συμβάντος.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. που μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της Τροχαίας, το οποίο διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Στην Κυψέλη τίμησαν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων
Πηγή: Αγρίνιο: Εργατικό ατύχημα στην Περιμετρική Οδό, στο Νοσοκομείο ο εργάτης
Σχετικά Άρθρα
Σταύρος Μπαλάσκας: Ο Αιτωλοακαρνάνας σόκαρε τους «Weekenders» με το «blowjob εν ώρα υπηρεσίας»
Κεφαλονιά: Σεισμική δόνηση άνω των 4R, αισθητή και στην Αιτωλοακαρνανία
Αγρίνιο: 44χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τον αδερφό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι