Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή την ώρα στην Αικατερίνη (Καίτη) Στράτου Πιστιόλα η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.
- Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι καθώς και άνθρωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου άρχισαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Μεταξύ άλλων στεφάνι έστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.
Με την αναγγελία του θανάτου της Αικατερίνης (Καίτης) Πιστιόλα, συζύγου του εκ των ιδρυτών της εταιρείας Νικολάου – Ευστρατίου Πιστιόλα και μητέρας των μελών Δ.Σ. Λουκίας, Κωνσταντίνου και Ιωάννη Πιστιόλα, συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας εκφράζοντας την συμπαράσταση του στο βαρύ πένθος και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – Antenna-Star.gr) σας μεταφέρουν φωτογραφικό υλικό:
















Σχετικά Άρθρα
Κώστας Πιστιόλας: «Το Αγρίνιο μπορεί και πρέπει να διεκδικήσει να αποκτήσει ξανά ρόλο πρωταγωνιστή»
Νέα Δημοκρατία: Στην Αιτωλοακαρνανία ο Βασίλης Κικίλιας, ο Βασίλης Σπανάκης και η Άννα Καραμανλή
Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Έγκριση επιχορηγήσεων έως 68.300 ευρώ σε Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους