Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2022 στο Αγρίνιο, Ημερίδα με θέμα: «Δικαιοσύνη παντού, Έξι Εθνικές Προτεραιότητες» στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας, με σκοπό την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τη τοπική κοινωνία και τη χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.
- Οι εισηγητές της Ημερίδας, Γιώργος Βασιλειάδης (αν. Γραμματέας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ.) και Γιάννης Σαρακιώτης (Βουλευτής Φθιώτιδας, αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξξης Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ.), εστίασαν στους έξι άξονες του προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ., όπως παρουσιάστηκαν στη Δ.Ε.Θ. 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.
Δείτε αποσπάσματα της εισήγησης του κ. Γιάννη Σαρακιώτη:


- Για την επανακρατικοποίηση της Δ.Ε.Η., το καλάθι του νοικοκυριού, την αύξηση του κατώτατου μισθού και τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών:
- Για τα εξοπλιστικά προγράμματα της κυβέρνησης:

























Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Πιστιόλας περί εκβιασμού εργαζόμενης για το ψηφοδέλτιο: «Η συκοφαντία κατέρρευσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο»
Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο την αγωνία των Κτηνοτρόφων για την Ευλογιά»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»