Ισχυρή βροχόπτωση έχουμε αυτή την ώρα στην πόλη του Αγρινίου, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για έντονα καιρικά φαινόμενα και για σήμερα στην περιοχή μας.
- Να υπενθυμίσουμε ότι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα σε όλη τη Δυτική Ελλάδα και αναμένεται να επεκταθούν σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα (στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα).
Σύμφωνα με το meteo.gr, τα ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν από το απόγευμα της Τρίτης 23 Νοεμβρίου 2021.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.













Σχετικά Άρθρα
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Ο Ανδρέας Ρόκκος ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Αγρινίου!
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Ο Ανδρέας Ρόκκος αποχώρησε από την Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου
1ο GEA Agrinio Cup: Με διψήφιο αριθμό και οι δύο Ομάδες Ανδρών και Γυναικών, δηλώσεις Ανδριόπουλου