Στο Αγρίνιο το απόγευμα της 10ης Ιουνίου σημειώθηκε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για φωτιά στην κουζίνα σπιτιού στη Νεάπολη.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, η οποία έσπευσε στο σημείο με 10 πυροσβέστες και έναν εθελοντή, καταφέρνοντας να περιορίσει τη φωτιά προτού εξαπλωθεί.
Η πυρκαγιά προκάλεσε υλικές ζημιές, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.
Η ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στην οικία πρόλαβε να την εγκαταλείψει εγκαίρως, αποφεύγοντας κάθε κίνδυνο.
Στο σημείο βρέθηκε και δύναμη της Αστυνομίας, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά.
Διαβάστε επίσης: Μπάμπης Κούτσικος: «Είμαι αθώος», δήλωσε ο Κρεοπώλης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αγρινίου!
Πηγή: Αγρίνιο: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για φωτιά στη Νεάπολη







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Όχημα έπιασε φωτιά στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Κόμβου Παναιτωλίου
Βαγγέλης Λιόλιος: Στο ίδιο κελί με τον Αγρινιώτη Γιατρό της υπόθεσης Μαζωνάκη ο Πατρινός πρώην Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ.
Αγρίνιο – 28η Οκτωβρίου: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων την παραμονή της Επετείου στην Πλατεία Δημάδη