Από το Αγρίνιο στον ΣΚΑΪ και το «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» μίλησε η Κωνσταντίνα Νάκου, μητέρα του 21χρονου Θανάση Καφρίτσα που έχασε τη ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο.
Στις 5 Ιουλίου του 2025 το βράδυ, ένα τροχαίο συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Αγρινίου, όταν ο 21χρονος Θανάσης χάνει τη ζωή του.
Οι γονείς του, νοσηλευτές, ήρθαν αντιμέτωποι με το τραγικό θέαμα εν ώρα υπηρεσίας.
Έξι μήνες μετά, η μητέρα του περιέγραψε στην εκπομπή που συντονίζει ο Αιτωλοακαρνάνας Γιάννης Τσιμιτσέλης -για πρώτη φορά- όσα συνέβησαν το τραγικό εκείνο βράδυ.
Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Βασίλης Ζησιμάτος που είναι Δικηγόρος της οικογένειας και αναμένει από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να τρέξει η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Φωτιά σε τζιπ στην Οδό Κρυστάλλη κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σώθηκε ο οδηγός
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο