Άλλο ένα συμβάν σημειώθηκε τη 17η Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο όταν κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο» μετά την πτώση βιβλιοθήκης στο Νηπιαγωγείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης, 17 Δεκεμβρίου 2025 σε Νηπιαγωγείο κοντά στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 2:00 μ.μ., όταν βιβλιοθήκη έπεσε πάνω στο νήπιο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο, με ιδιωτικό μέσο.
Διαβάστε επίσης: Αλέξης Τσίπρας: Στη Δυτική Ελλάδα για τη δική του «Ιθάκη», δεκάδες Αιτωλοακαρνάνες στην Πάτρα
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
ΕΛ.ΑΣ.: Σε αγροτική περιοχή της Ηλείας εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία κάνναβης
«Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους»: Βεβαιώθηκαν 146 παραβάσεις στη Δυτική Ελλάδα την 60η εβδομάδα της εκστρατείας
ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη στην Πάτρα καταζητούμενο μέλος εγκληματικής οργάνωσης, σκόπευαν να τον κρύψουν στην Αιτωλοακαρνανία