Αγρίνιο: Λήξη της 37ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης (Videos – Photos)

Στη Χίο παρέδωσαν την προσκοπική σημαία, εκπρόσωποι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου κατά της τελετή λήξης της 37ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Συνάντησης των Προσκόπων της Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 30 Απριλίου 2022, στις Καπναποθήκες Αγρινίου.

  • Πάνω από 800 πρόσκοποι από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 15 – 18 χρονών και οι συνοδοί τους, φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Αγρίνιο, μετά από ένα τριήμερο με πλούσιες πολιτιστικές δραστηριότητες, και ξεναγήσεις στα αξιοθέτα της ευρύτερης περιοχής.

Στην τελετή λήξης της 37ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Συνάντησης των Προσκόπων, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, ενώ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσώπησε η βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αμαλία Βούλγαρη.

Οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) σας μεταφέρουν βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την Τελετή Λήξης της 37ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Συνάντησης των Προσκόπων της Ελλάδας, στο Αγρίνιο:«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)