Κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, 22 Νοεμβρίου 2021 επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σε ιδιοκτήτη και πελάτες πρακτορείου Ο.Π.Α.Π.
- Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 19:00 άνδρες της ειδικής ομάδας προστασίας των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού προχώρησαν σε έλεγχο σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. επιβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο στον ιδιοκτήτη 2.000 ευρώ, ο ίδιος συνελήφθη και το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες 15 ημέρες.
Παράλληλα, διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε δύο πελάτες. Ο ένας γιατί δε διέθετε κανένα χαρτί είτε εμβολιασμού, είτε νόσησης και ο άλλος για μη χρήση μάσκας. Από 300 ευρώ έκαστος το πρόστιμο για τους ίδιους.
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Φώτης Κωστούλας παραμένει ως Μεγαλομέτοχος και τη νέα σεζόν!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Αποφασισμένος για μια νέα αλλά… οριστική επαφή με τον Ματσάν!
Basketaki Agrinio League: Οι San Agrinio Engineers επικράτησαν της Ένωσης Αγρινίου με 72-70 και στέφθηκαν Πρωταθλητές