Στο Αγρίνιο μια 56χρονη γυναίκα δίνει «μάχη» για τη ζωή της στην Εντατική μετά από ηλεκτροπληξία που υπέστη την Κυριακή, 18 Μαΐου 2025.
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου μια 56χρονη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής του Αγίου Χριστοφόρου, η οποία υπέστη ηλεκτροπληξία την Κυριακή, 18 Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα εκτελούσε εργασίες σε εξωτερικό χώρο χρησιμοποιώντας πιεστικό μηχάνημα, το οποίο φέρεται να παρουσίασε βραχυκύκλωμα.
Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να δεχθεί ισχυρό ηλεκτρικό ρεύμα και να καταρρεύσει αναίσθητη στο έδαφος.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το Ε.Κ.Α.Β. και η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Εκεί, για περίπου 45 λεπτά, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ανάνηψή της, εφαρμόζοντας συνεχή ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση).
Αφού σταθεροποιήθηκε προσωρινά, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Οι αρχές εξετάζουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της υγείας της.
Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα (21 Μαΐου): Από το Αιτωλικό τα πρώτα τρίδυμα από εξωσωματική, το ένα ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Πηγή: Αγρίνιο: «Μάχη» για τη ζωή της δίνει στην Εντατική 56χρονη μετά από ηλεκτροπληξία







Σχετικά Άρθρα
Μεσολόγγι: Η ΕΛ.ΑΣ. για τις κλοπές σε σπίτια, Μεγάλη Παρασκευή άνδρας αφαίρεσε λίρες και μετρητά
Κωνσταντίνος Νάκας: Δευτέρα του Πάσχα στην Παλαιομάνινα το τελευταίο «αντίο» στον 72χρονο
Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου: Πλήθος πιστών παρέλαβε το Άγιο Φως και έψαλε το «Χριστός Ανέστη»!