Αγρίνιο: Μικροί και μεγάλοι στο 46ο Φεστιβάλ Κ.Ν.Ε. – «Οδηγητή» (Video – Photos)

Το 46ο Φεστιβάλ Κ.Ν.Ε. – «Οδηγητή» στο Αγρίνιο, όπως και σε όλη την Ελλάδα, προσάρμοσες τις εκδηλώσεις του, καθώς και το πρόγραμμα του, για να προφυλάξει σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του Κόμματος και της Κ.Ν.Ε., όλων των επισκεπτών.

 

  • Το Φεστιβάλ στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Σεπτέμβρη στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο, ακολουθώντας τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται και για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, πανελλαδικά:

Η πρόσβαση στο χώρο του Φεστιβάλ έγινε ελεγχόμενα από τις εισόδους του, με τις «πύλες» του Φεστιβάλ να ανοίγουν 2 ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής. Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του το παρακολούθησαν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η χρήση μάσκας ήταν υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Κατά την είσοδο των επισκεπτών στο Φεστιβάλ έγινε θερμομέτρηση, ενώ υπήρχαν και αντισηπτικά ανά μικρές αποστάσεις.

Μέλη της Κ.Ν.Ε. φρόντισαν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

Το πρόγραμμα, περιλάμβανε:

  • Μουσικό αφιέρωμα στο προοδευτικό τραγούδι από την μαθητική Ο.Β. Αγρινίου της Κ.Ν.Ε.
  • Ομιλία από τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπήρξε και βιβλιοπωλείο των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», για να προμηθευτούν μικροί και μεγάλοι, νέες και παλιότερες εκδόσεις.